Geboortefotografie

Een geboortefotograaf bij de bevalling? Dat is misschien niet iets waar je tijdens de zwangerschap gelijk aan denkt. Maar hoe bijzonder is het om dit prachtige moment vastgelegd te hebben? De geboorte van je kindje is misschien wel de mooiste én meest ingrijpende dag van je leven. Het is zo’n intense gebeurtenis die je wellicht niet heel bewust meemaakt, omdat je zo in je eigen bubbel zit. Die laatste momenten van de zwangerschap en die eerste momenten met je baby’tje. Hoe bijzonder is het om dat op beeld te hebben?

Zelf heb ik tijdens mijn tweede bevalling mogen ervaren hoe waardevol het is om een geboortefotograaf bij de bevalling te hebben. De kracht van de vrouw, het samenwerken als team met je partner en verloskundige/zorgpersoneel, die eerste momenten met je kindje en die eerste momenten als kersvers gezin. Het staat allemaal op beeld en het niet alleen heel bijzonder om dit terug te kunnen kijken, maar het helpt ook voor het verwerken van de bevalling. Omdat ik nu weet hoe betekenisvol een geboortereportage is, leg ik met heel veel liefde en passie deze prachtige gebeurtenis voor jullie vast.

Als gecertificeerd geboortefotograaf help ik je graag aan een mooie reportage die de geboorte van jullie kindje(s) in beeld brengt. Waar je vol trots op terug kunt kijken en zodat je een mooie herinnering vereeuwigd hebt.

Werkwijze:

Laten we elkaar eerst wat beter leren kennen, want het is wel fijn als er een goede klik is. Tijdens een eerste (online) kennismakingsgesprek leren we elkaar wat beter kennen en bespreken we jullie wensen. Ik leg jullie uit hoe een geboortereportage in z’n werk gaat en als de klik er is en jullie kiezen voor mij als fotograaf, dan houden we gedurende de zwangerschap contact met elkaar, zodat ik weet hoe het met jullie gaat.

Vanaf week 38 t/m 42 van de zwangerschap sta ik dag en nacht stand-by voor jullie. Dat betekent dat m’n cameratas klaar staat, de batterijen opgeladen zijn en ik elk moment weg kan gaan als de bevalling begonnen is. We houden contact met elkaar en zodra de bevalling echt begonnen is (rond 4/5 centimeter ontsluiting) kom ik naar jullie toe. Dit kan thuis zijn of in het ziekenhuis (mits de coronamaatregelen en/of ziekenhuis dit toelaten).

Tijdens de bevalling ben ik zo veel mogelijk op de achtergrond aanwezig. Je zult weinig van mij merken en mijn camera gaat op de stille stand, zodat je ook amper geluid hoort. Ik laat jullie helemaal in je bubbel en probeer zo veel mogelijk vast te leggen van wat er gebeurd. Denk aan het opvangen van de weeën, tot de geboorte van jullie kindje, tot de eerste momenten samen. Ik blijf na de geboorte nog ongeveer 2 uur aanwezig om ook de controles vast te leggen en het eerste moment van aanleggen of eventueel de ontmoeting met eventuele broertjes/zusjes.

Ik zal daarbij het zorgpersoneel nooit voor de voeten lopen en hen volledig hun werkzaamheden laten uitvoeren. En ondanks dat ik op de achtergrond aanwezig ben, ben ik altijd in voor een praatje of steun als dat nodig is.

Na het vastleggen van de geboortereportage probeer ik binnen 48 uur een preview te sturen van een paar foto’s. En alle foto’s loop ik na en ik zorg dat ze binnen 4 weken in een online galerij staan. De definitieve foto’s ontvangen jullie daarna op USB van mij.

In het kort:

• Vrijblijvend (online) kennismakingsgesprek
• Je krijgt van mij een professionele geboortereportage
• Ik sta 24/7 stand-by vanaf week 38 van de zwangerschap
• Ik ben aanwezig tot ongeveer 2 uur naar de geboorte
• Ik werk vanuit de omgeving van Amersfoort en alleen regio Amersfoort (tot ongeveer 20 minuten rijden)

Investering:

Geboortepakket 1

€875,-


• Alle beelden op hoge resolutie (min. 100 beelden)
• Inclusief fotoalbum van 20×20 cm (incl. 22 pagina’s met een selectie van de foto’s, naar wens uit te breiden tegen meerprijs)

Geboortepakket 2

€1025,-


• Alle beelden op hoge resolutie (min. 100 beelden)
• Inclusief zwangerschaps- of newbornshoot naar keuze (van 15 zorgvuldig nabewerkte foto’s)
• Inclusief fotoalbum van 20×20 cm (incl. 22 pagina’s met een selectie van de foto’s, naar wens uit te breiden tegen meerprijs)

Geboortepakket 3

€1175,-


• Alle beelden op hoge resolutie (min. 100 beelden)
• Inclusief zwangerschaps- en newbornshoot naar keuze (van 15 zorgvuldig nabewerkte foto’s per shoot)
• Inclusief fotoalbum van 25x25cm (incl. 22 pagina’s met een selectie van de foto’s, naar wens uit te breiden tegen meerprijs)

Alle prijzen zijn inclusief btw en op maximaal 15 kilometer (20 minuten rijden) vanaf Amersfoort. Exclusief eventuele parkeerkosten.

Ben je benieuwd naar hoe een geboortereportage eruit ziet? Kijk gerust eens in m’n portfolio of op mijn Instagram.

Heb je nog vragen of wil je kennismaken? Leuk! Stuur mij gerust een bericht.