Motherhood

“Motherhood is messy. And challenging. And crazy. And sleepless. And giving. And still unbelievably beautiful.”

Moeder worden en moeder zijn. Het is zoiets prachtigs en iets krachtigs. Van het geven van nieuw leven tot het opvoeden van je baby en hem/haar zien opgroeien tot een eigen persoon.

Ondanks dat het moederschap niet altijd even makkelijk is, is het iets om trots op te zijn. Hoe mooi is het om het moment vast te leggen. Van jou als moeder met je kind(eren). Een shoot die helemaal om jou draait. Jij, als trotse, mooie en krachtige moeder.

Niet alleen je kind(eren) groeit, maar ook jij als moeder. Ik help je graag aan een mooie blijvende herinnering op beeld. Waar jij trots en met een grote glimlach op terug kunt kijken.

Een motherhoodshoot kan ik op elk moment doen: jij met jouw baby’tje of met oudere kinderen. Het moment bepaal jij. Het is bijvoorbeeld ook een ideale shoot als jij een voedingsmoment vastgelegd wilt hebben.

Ongeveer twee weken na de shoot ontvang je een mail met een link naar de online galerij waar je zelf de foto’s kunnen uitkiezen (meer informatie hierover vind je onder Investering). Je krijgt daarna de gekozen foto’s in hoge resolutie toegestuurd.

Twijfel je over wat je aan kunt doen tijdens een shoot? Maak je niet te druk, want wanneer je bij mij een shoot boekt krijg je van mij een informatiebrochure toegestuurd met o.a. kledingtips.

Wist je dat ik ook een Client Closet heb? Je kunt tijdens de shoot kosteloos een jurk lenen uit de Client Closet. Laat het mij vooraf even weten, zodat ik de jurk(en) mee kan nemen.

Wil je zien hoe de foto’s van een motherhoodshoot er bij mij uitzien? Kijk dan eens op bij mijn portfolio of op mijn Instagram.

Ik kijk er heel erg naar uit om de kracht van jou als mama vast te mogen leggen.

Heb je nog vragen of zelf een idee voor een Motherhoodshoot? Neem dan gerust contact met mij op.