New Life Shoot

“Maandenlang gekoesterd om een leven lang van te houden”

Gefeliciteerd! Er groeit een klein wondertje in je buik.

De zwangerschap is iets prachtigs om mee te maken en hoe mooi is het om hier een blijvende herinnering aan te hebben in de vorm van foto’s? Ik help je graag om dit mooie moment zo puur en liefdevol vast te leggen.

Een zwangerschapsshoot kan op een buitenlocatie gedaan worden tijdens bijvoorbeeld ‘the golden hour‘ of we kunnen het in jouw thuisomgeving doen. Net wat je zelf fijn vindt.

Een zwangerschapsshoot plan ik tussen de 30 en 36 weken van je zwangerschap. Je partner of kind(eren) zijn uiteraard ook welkom om mee op de foto te gaan. Maar als je liever alleen foto’s wilt, is dat ook geen probleem.

Ongeveer twee weken na de shoot ontvang je een mail met een link naar de online galerij waar je zelf de foto’s kunnen uitkiezen (meer informatie hierover vind je onder Investering). Je krijgt daarna de gekozen foto’s in hoge resolutie toegestuurd.

Twijfel je over wat je aan kunt doen tijdens een shoot? Maak je niet te druk, want wanneer je bij mij een shoot boekt krijg je van mij een informatiebrochure toegestuurd met o.a. kledingtips.

Wist je dat ik ook een Client Closet heb? Je kunt tijdens de shoot kosteloos een jurk lenen uit de Client Closet. Laat het mij dan vooraf even weten, zodat ik de jurk(en) mee kan nemen.

Wil je zien hoe de foto’s van een zwangerschapsshoot er bij mij uitzien? Kijk dan eens op bij mijn portfolio of op mijn Instagram.

Ik kijk er heel erg naar uit om de zwangerschap voor je (of jullie) vast te mogen leggen.

Heb je nog vragen of zelf een idee voor een New Life Shoot? Neem dan gerust contact met mij op.