Over Bianca

Hi there!

Even voorstellen! Mijn naam is Bianca, vrouw van Tom en moeder van twee kinderen. Ik woon in het mooie Amersfoort.

Mijn liefde voor fotografie is dan ook begonnen met het vastleggen van Amersfoort. Vooral tijdens het ‘blauwe uurtje’ was ik vaak te vinden in de stad om het mooiste licht te vangen dat over de stad scheen. Na de geboorte van m’n dochter (’17) wilde ik meer uit fotografie halen. En zo begon mijn liefde voor fotografie nog meer te groeien.

Uit ervaring weet ik nu hoe waardevol het is om foto’s te hebben van de momenten rondom de zwangerschap en de newbornperiode. Ik leg graag de transformatie van jou als moeder en/of gezin graag met liefde voor je vast.

Ik richt mij voornamelijk op alles rondom nieuw leven. Je kunt bij mij terecht voor een New Life Shoot (zwangerschapsshoot), Tiny Love Shoot (newbornshoot), Motherhoodshoot (of fatherhood) en op aanvraag ook voor geboortefotografie.

Een shoot bij mij is geen standaard geposeerde sessie. Mijn doel is om spontane en pure beelden te vangen. Zodat je er later met een glimlach naar terug kunt kijken en een waardevolle herinnering op beeld hebt.

Sinds september ’21 ben ik ook geschoold geboortefotograaf en op aanvraag kijk ik graag wat ik hierin voor jou/jullie kan betekenen. Neem bij interesse dan ook gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je vragen voor mij of spreekt mijn stijl van fotografie je aan en wil je graag een shoot bij mij boeken? Stuur mij gerust een berichtje.

Wil je meer van mijn werk zien? Kijk dan eens naar de foto’s op mijn website of op Instagram.

Liefs,
Bianca