Tiny Love Shoot

“ Let me love you a little bit more before you are not little anymore ”

De babytijd is een heel bijzondere tijd en ik vereeuwig dit moment graag voor jullie. Het is cliché maar waar, de tijd gaat veel te snel. Uit ervaring weet ik hoe waardevol het is om foto’s van deze tijd te hebben. Ik leg dit moment voor jullie met veel liefde en emotie vast.

De newbornshoot zal plaatsvinden in de vertrouwde omgeving van jullie huis. De shoot plan ik het liefst rond twee weken na de uitgerekende datum. Mocht jullie kindje eerder of later worden geboren, dan kunnen we altijd een nieuwe afspraak inplannen. Reserveer wel tijdens je zwangerschap alvast een plekje, dan weet je zeker dat ik plek heb.

Ik focus mij tijdens de newbornshoot voornamelijk op de baby, maar uiteraard maak ik ook foto’s van jullie als gezin (dus ook met broertjes of zusjes).

Het tijdstip van de fotoshoot plan ik 1 á 2 dagen voorafgaand aan de shoot en altijd in de ochtend. Ik zorg er het liefste voor dat ik er net na de voeding ben, zodat jullie kleintje heerlijk tevreden zijn/haar buikje vol heeft. Mocht je het leuk vinden om ook het voedingsmoment op beeld vast te leggen, laat het mij dan gerust weten (je kunt hiervoor ook een aparte ‘Motherhoodshoot’ boeken).

Een newbornshoot vergt geduld en daarom laten we ons leiden door de baby. We nemen de tijd en maak je vooral niet druk als de kleine verschoond of getroost moet worden.

Ongeveer twee weken na de shoot ontvangen jullie een mail met een link naar de online galerij waar jullie zelf de foto’s kunnen uitkiezen (meer informatie hierover vind je onder Investering). Jullie krijgen daarna de gekozen foto’s in hoge resolutie toegestuurd.

Twijfel je over wat je aan moet tijdens de shoot? Geen zorgen, want ik zal je hierin adviseren. Wanneer je een shoot bij mij boekt, krijg je ook een informatiebrochure met o.a. kledingtips toegestuurd.

Wist je dat ik ook een Client Closet heb? Je kunt tijdens de shoot kosteloos een jurk lenen uit de Client Closet. Laat het mij dan vooraf even weten, zodat ik de jurk(en) mee kan nemen.

Kijk gerust eens op m’n website voor foto’s van een newbornshoot of op mijn Instagram.

Ik kijk er heel erg naar uit om jullie mooie gezinnetje vast te mogen leggen.

Heb je nog vragen of zelf een idee voor een Tiny Love Shoot? Neem dan gerust contact met mij op.