Werkwijze

Een fotoshoot boek je waarschijnlijk niet heel vaak en het kan daarom misschien best spannend zijn. Ik leg je graag mijn werkwijze uit, zodat je een beeld hebt wat er bij komt kijken.

Ik leg jullie graag puur en liefdevol vast in een spontane en ongedwongen sfeer. Dat betekent dat een fotoshoot bij mij geen geposeerde sessie zal worden. Ik zal uiteraard aanwijzingen geven, maar ik laat jullie vooral jullie gang gaan. Zo vangen we de mooiste beelden die helemaal bij jullie passen. Een shoot kan bij jullie thuis of op een (buiten)locatie plaatsvinden.

Wanneer je bij mij een shoot hebt geboekt, stuur ik je ook nog een informatiebrochure met meer informatie en kledingtips. Voorafgaand aan de shoot mag je mij ook altijd om meer informatie vragen. Samen zullen we ervoor zorgen dat we een fijne shoot zullen hebben, met beelden die helemaal bij jullie passen.

Wist je dat ik ook een Client Closet heb? Je kunt tijdens de shoot kosteloos een jurk lenen uit de Client Closet. Laat het mij dan vooraf even weten, zodat ik de jurk(en) mee kan nemen.

Een shoot duurt ongeveer 60 minuten. De foto’s kun je naderhand zelf kiezen uit een online galerij met minimaal 40 foto’s. Binnen twee weken na de shoot ontvang je per mail de link naar deze galerij. De gekozen foto’s zal ik daarna de final touch qua nabewerking geven en daarna ontvang je de foto’s in hoge resolutie en zonder watermerk en in lagere resolutie met watermerk (voor social media gebruik) via WeTransfer.

Kijk gerust eens op m’n website of Instagram om mijn portfolio te zien van de verschillende shoots.

Heb je vragen over mijn werkwijze of wil je nog iets meer weten? Neem gerust contact met mij op.

Wanneer je bij mij een shoot hebt geboekt, ga je automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden.